Herroepingssrecht

Als je producten of diensten bij Mimi baby koopt, heb je vanaf de levering 14 dagen het recht om te beslissen of je de goederen al dan niet wenst te houden. Je kan de bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen. Verzendingskosten zijn wel ten laste van de koper.

Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling hebben teruggekregen of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs hiervan terug.

Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot er is aangetoond de goederen naar ons werden teruggezonden (al naar gelang welk tijdstip eerst valt).

Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, moet dit in de oorspronkelijke verpakking en ongebruikt. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen dus niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit steeds met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking en rekening houdende met de instructies van de shopmanager. De shopmanager mag oordelen of de bestelling ter goeder trouw werd behandeld.

Je kan je retourpakket retourneren via de post.

 

Graag eerst een mail sturen naar de shopmanager van uw winkel .