Welkom in 1 van onze gezellige winkels

Onze gepassioneerde shopmanagers staan klaar om je professioneel en met de glimlach de nodige informatie te geven over geboortelijsten, babymerken, doopsuiker, enz...  Spring vrijblijvend binnen tijdens de openingsuren of maak een afspraak wanneer het je past.

Wij ontvangen iedereen steeds persoonlijk in een gezellige en relaxte sfeer. We tonen een greep uit ons ruime merkenaanbod en volgen steeds de laatste trends. Bij ons kan je veel zien en voelen en de vele mogelijkheden worden ruim met stalen en voorbeelden getoond

kamer waregem

Thuis een wenslijst aanmaken

Je kan zelf gemakkelijk een account aanmaken die je vrijblijvend toegang geeft tot ons aanbod van meer dan 60.000 producten. Zo kan je zelf een wenslijst beginnen samenstellen. 

Daarna is het aan te raden om contact op te nemen met je shopmanager want om je geboortelijst samen te stellen neem je best een afspraak, dit kan vlug een 3 à 4-tal uren in beslag nemen. 

De shopmanager overloopt een basislijst met wat je allemaal nodig hebt en laat je verder uitgebreid kennis maken met alle mogelijkheden en merken. 

Wij proberen steeds goed te luisteren naar het budget, de smaak en de wensen van onze klanten. 

 

vele babymerken in alle budgetten

Enkel en alleen bij Mimi baby...

Wij werken met droomartikels die je zelf kan aanduiden en waardoor je geen aankoopverplichting hebt. Dit geeft aan de ouders de mogelijkheid om heel wat leuke spulletjes op hun geboortelijst te plaatsen en achteraf te beslissen om ze te bestellen of om te ruilen in een waardebon als ze geschonken zijn. 

Wij leveren (indien gewenst) reeds voor de geboorte bij je thuis. We werken met een waarborgsysteem dat steeds kan worden terugbetaald bij afsluiting van de geboortelijst indien de artikels allemaal opgekocht werden door de schenkers. 

Tot aan de afsluiting van de geboortelijst kan je blijven artikels toevoegen van thuis uit. Je merkt dikwijls maar na de geboorte wat je tekort hebt en zo hoef je niet tot aan de winkel te komen. 

customized

De baby is er.... 

Geen stress dus want alle belangrijke spulletjes staan thuis klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeau's.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om onze klanten te helpen waar nodig. Mimi baby is veel meer dan alleen "een winkel" waar je je lijst legt.... 

De mooie geboortelijst staat online voorzien van de nodige foto's en persoonlijke teksten.

We houden ook rekening met de schenkers door een gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem. Elk product heeft een foto en uitleg. De schenker krijgt automatisch een persoonlijk bedankkaartje met een foto van de baby in zijn mailbox.

Als ouder kan je elke dag de lijst mee opvolgen en word je op de hoogte gebracht van de geschonken cadeautjes. 

De lijst wordt standaard afgesloten 8 weken na de geboorte of later in samenspraak met de ouders. 

Renee

Stel uw vraag